HappyBase x YoungTrader
Masterclass
Taking Ownership

Taking ownership

Droom jij van je eigen bedrijf, maar weet je niet waar te beginnen? Zit je bomvol ideeën, maar slaat de twijfel steeds toe? In de masterclass Taking Ownership pak je de controle en leg je de eerste bouwstenen voor je eigen bedrijf.

Samen met zeven andere pre-entrepreneurs ga je door middel van design thinking methodes aan de slag met het vinden van je Why, How & What als ondernemer. 

Deze masterclass draait om inspiratie, creatie en actie. Wat zijn jouw unieke kwaliteiten en drijfveren? Hoe ga je je eigen bedrijf vormgeven? Wat zijn de eerste stappen tot je lancering? 

Na deze masterclass zit je bomvol inspiratie, heb je een netwerk van startende ondernemers en een plan van aanpak waar je morgen al mee aan de slag kunt.  No more excuses! 

happybase en youngtrade_edited.jpg
3 MODULES TAKING OWNERSHIP.png

De modules

1. Why​
In deze module bespreken we je drijfveren die je middels een voorbereidende opdracht hebt uitgetekend. Je ontdekt welke ondernemerskwaliteiten je bezit en brengt je droomonderneming in kaart met behulp van mindmapping. Ten slotte formuleer je je why, wat de basis gaat vormen van jouw ondernemingsplan.

2. How
In de tweede module brainstorm je over de mogelijke producten en/of services die je kunt aanbieden om je why te realiseren. Via design thinking ontdek je welk product het beste bij jou past en het meest haalbaar is om in drie maanden te lanceren.

3. What
In module drie maak je een planning voor de komende drie maanden. We begeleiden je in het opstellen van heldere doelen, concrete taken en realistische deadlines in chronologische volgorde.

Wat krijg je voor de prijs?

 • Een concreet ondernemingsplan voor je eigen bedrijf;

 • Een planning voor de productie en lancering van je eerste product;

 • Het lesmateriaal en de slides van de masterclass; 

 • Een informatiepakket waarin staat hoe je een financieel plan opstelt en je inschrijving bij de KvK voltooit;

 • Een goodiebag voor startende ondernemers;

 • Een netwerk aan like-minded people, om elkaar te motiveren en stimuleren in het ondernemerschap;

 • Het boek “Ontwerp je Ontwikkeling” van Happybase  

 • Het boek “Van Spaarvarken naar Beurswolf” van YoungTrader.  

MASTERCLASS TO.png
locatie .jpg

Specificaties

De masterclass vindt plaats op 22 januari 2022 op een mooie trainingslocatie aan de Nieuwe gracht in hartje Utrecht. De masterclass vindt plaats voor een select groepje van acht startende ondernemers. Tussen de opdrachten door bestaat er de mogelijkheid om te netwerken tijdens de pauze. Je wordt voorzien van een gezonde lunch en een gezellige borrel om de dag samen af te sluiten. 

Het dagprogramma

 • 09.30 - Aanvang

 • 10.00 - Module 1

 • 12.00 - Lunchpauze

 • 13.00 - Module 2

 • 15.00 - Koffiepauze

 • 15.15 - Module 3

 • 17.00 - Borrel

 • 18.00 - Bekendmaking goodiebag 

Het verhaal van
Eva en Veronique

Eva Meijer (25) studeerde af als jurist. Na een aantal succesvolle stages bij advocatenkantoren ervaarde ze dat zij hier niet in haar kracht ze stond. Ze nam een afslag en koos voor het ondernemerschap. Eva runt nu samen met haar moeder HappyBase, waarmee ze young professionals coach in hun levens- en carrière keuzes. Het is Eva haar missie om anderen in hun kracht te laten staan in hun carrière.

Veronique Estié (26) studeerde Economie en Entrepreneurship aan de universiteit. Terwijl ze werkzaam was bij een corporate, besloot ze een side hustle te starten. Op deze manier wilde ze invulling geven aan haar droom om ondernemer te worden. Inmiddels werkt Veronique fulltime voor haar eigen bedrijf YoungTrader; een educatief platform voor jonge beleggers. Binnen anderhalf jaar verzamelde ze een community op Instagram, schreef ze het boek Van Spaarvarken naar Beurswolf en lanceerde ze drie producten.

taking ownership_edited.jpg
taking ownership.png

Is de masterclassTaking
Ownership wat voor jou?

 • je bent bereid om te investeren in je eigen bedrijf.

Early bird tickets €649,- 

Deze prijs is inclusief 21% BTW. Na het inschrijven bij de KvK kan je de BTW kosten terugvorderen onder voorloopkosten. De ex BTW prijs is dan € 536,-.

The Golden Circle Theory

De golden circle theory van Simon Sinek geeft schematisch de manier weer waarop succesvolle bedrijven en inspirerende leiders denken, handelen en communiceren. De theorie gaat ervan uit dat succesvol leiderschap voortvloeit uit een heldere reden 'waarom' men handelt op een bepaalde manier.