Ahold

Ahold, het moederbedrijf van onze welgeliefde Albert Heijn! Ahold heeft haar aandeelhouders positief verrast met prachtige resultaten afgelopen week.

Door de corona pandemie zijn consumenten flink gaan hamsteren en bij gebrek aan een restaurantbezoek werden er meer luxe-producten in huis gehaald

CEO Frans Muller wilt verder groeien met zijn supermarkten en de online verkoop van voedsel door middel van overnames. Het bedrijf doelt op digitale bedrijven, gericht op gezonde producten en oplossingen waarmee consumenten eenvoudig en voedzaam kunnen koken. De betaalbare koers en naamsbekendheid maken Ahold een leuke investering voor de jonge belegger.


CIJFERS GELDEN VOOR 11-09-2020

  • Symbool: AD

  • Beurs: Euronext Amsterdam

  • Slotkoers: €25,94

  • Geschatte koerswinstverhouding 2020: 12.52x

  • Geschatte dividend per aandeel 2020: €0.87 per aandeel

  • Marktkapitalisatie: 27.5 miljard euro
 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png