All you need to know about Social Trading platform FNDZ!

De term DeFi staat voor Decentralized Finance. Dit is vorm van financiering die wordt uitgevoerd op de blockchain, waarbij er wordt gewerkt met smart contract. Tussenpersonen zoals banken, makelaars of bemiddelaars worden daardoor overbodig. Om transacties uit te voeren op een DeFi exchange, heb je enkel een goedwerkende internetverbinding nodig. Dit kenmerk maakt DeFi platforms voor iedereen toegankelijk, waardoor het een oplossing kan bieden voor veel huidige geldproblemen in onze wereld.

De meest bekende applicatie op de blockchain is de bitcoin (BTC). Bitcoin maakt het mogelijk voor twee gebruikers om rechtstreeks digitale betalingen met elkaar te verrichten. In de fysieke wereld was eerst enkel mogelijk met cash-geld. Als je digitaal geld wilde overmaken, dan gebeurde dit standaard via eenbank of beleggingsinstelling zoals PayPal.

DeFi exchange

Een DeFi exchange (DEX) is een gedecentraliseerde handelsplatform waarop je in cryptocurrencies kunt handelen. Neem als voorbeeld het social trading platform FNDZ. FNDZ is een gemakkelijk DeFi copy trading platform dat copy/social trading mogelijk maakt vanuit een écht gedecentraliseerde hoek. Op dit platform kan je copytraden, wat inhoudt dat je je favoriete en best presterende handelaren kunt kopiëren zonder 24/7 de markten in de gaten te moeten houden.


FNDZ verbindt detailhandelaars met doorgewinterde professionele handelaars via een eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen en te bedienen platform, waardoor iedereen die wil kapitaliseren op crypto achterover kan leunen en ontspannen terwijl ze automatisch de trades van hun meer ervaren en winstgevende handelaars kopiëren. De transacties op het FNDZ platform worden gefaciliteerd door de smart contracts van FNDZ, dat zijn geautomatiseerde processen. De transacties worden dus niet beheerd door een derde partij, waardoor er meer vrijheid en transparantie ontstaat.Hoe koop je FNDZ?

Ieder groots blockchain project brengt ook een eigen eenheid uit. Het FNDZ platform draait dan ook op de FNDZ token. Indien je gelooft dat het FNDZ platform in de toekomst verder zal groeien, kan je je vertrouwen uiten door te investeren in de FNDZ tokens. Let wel op, sommige cryptocurrencies zijn moeilijker te verkrijgen dan andere, FNDZ is er zo eentje!


Deze token is maar op een beperkt aantal exchanges te koop. In het onderstaande stappenplan lees je hoe het koopproces van FNDZ verloopt. Als het je onduidelijk is, lees dan vooral even verder. FNDZ heeft een community gebouwd, waarin je al je vragen kunt stellen.


Stap 1. Controleer CoinMarketCap

Controleer eerst de website CoinMarketCap om te zien waar je FNDZ kan kopen en met welke valuta's. Voor elke cryptocurrency biedt CoinMarketCap een lijst met koopopties. Zoek vervolgens naar de token FNDZ. Tik op de knop met het label "Markt' in de buurt van de prijsgrafiek.


In deze weergave zie je een complete lijst van plaatsen waar je FNDZ kan kopen, evenals de valuta's die je daarvoor nodig hebt. Onder "Pairs" zie je achter FNDZ de valuta staan waarmee je de token kan kopen. Als je FNDZ met dollars aan wil kopen, zoek dan expliciet naar FNDZ/USD.


Stap 2. Kies een platform

Platforms hebben verschillende niveaus van veiligheid, betrouwbaarheid en liquiditeit. Let daarom goed op welk platform je kiest om FNDZ aan te kopen.


Stap 3. Koop je FNDZ tokens

Elk platform heeft een andere manier van werken. Sommige platformen zijn heel gemakkelijk in gebruik, andere niet zozeer. Het is eenvoudiger om cryptocurrencies te kopen met fiatvaluta, zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar, dan met andere crypto. Wil jij de FNDZ tokens wel liever kopen met een andere crypto, dan moet je eerst een crypto wallet aanmaken die FNDZ ondersteunt.


Vind je het lastig te volgen? Het FNDZ platform heeft enorm geïnvesteerd in een community rondom het blockchain project. Het platform host veel YouTube sessies waarin ze nieuwe ontwikkelingen uitleggen. Naast YouTube zijn ze ook actief op kanalen zoals Telegram, Twitter, Discord en Reddit. Genoeg mogelijkheden om al jouw vragen op hen af te vuren dus.


fndz youtube channel
Het FNDZ youtube kanaal

Check de linkjes naar de FNDZ community

👉 Official Website

👉 Official Telegram

👉 Official Twitter

👉 Official Youtube

👉 Official Discord

👉 Official Reddit

👉 Official Instagram

👉 Official Github

 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers meer informatie te verschaffen over specifieke topics binnen de financiële markten. YoungTrader is géén financiële dienstverlener. De content bevat in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png