Analyseer aandelen met Simply Wall Street

Simply Wall Street is een handige website voor beleggers. Het biedt gegevens van 72.000 beursgenoteerde bedrijven aan. Als belegger zoek je een aandeel uit en SWS voert een gedetailleerde analyse voor je uit 🔥

Informatie die je vindt op Simply Wall Street

In deze analyse ontvang je informatie over:

🔸 holdings van het bedrijf

🔸 het laatste nieuws

🔸 behaalde ROIs

🔸 waarderingsratio’s

🔸 prestaties uit het verleden

🔸 de financiële gezondheid van een bedrijf

🔸 de dividend uitkeringen


Aan het einde van het analyse rapport wordt de informatie samengevoegd in een spider-diagram. Zo kun je eenvoudig bedrijven met elkaar vergelijken. Simply Wall Street is ideaal voor de belegger met weinig tijd.


wall street

Portfolio analyse

Ben je benieuwd hoe jouw portfolio er in zijn geheel voor staat? Easy, Simply Wall Street geeft je ook de optie een portefeuille na te bouwen. Je ontvangt dan dezelfde informatie als bij een individueel aandeel, alleen gelden de cijfers dan als gewogen gemiddelde voor jouw aandeel. Kan je in één oogopslag zien of jouw portefeuille sterk is wat betreft groeipotentie, financiële gezondheid of dividend. Tip: via de gratis versie kan je tot 10 aandelen aan jouw portfolio analyse toevoegen. Indien je meer aandelen wilt analyseren als groep, maak dan een extra account aan met een anders e-mailadres. Zo kun je de kosten tot een zekere hoogte omzeilen. 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.
112 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png