Back to Telegram!

Telegram is het nieuwe WhatsApp!

Via Telegram klets jij kosteloos met mensen verspreid over de hele wereld. Hoewel het enorm op Whatsapp lijkt verschillen de apps op een aantal fronten met elkaar. Eén van die verschillen is dat Telegram de optie biedt om een kanaal te starten. Via dit kanaal kan een verzender snel en eenvoudig informatie berichten sturen naar een grote groep. Zo kan het ook als een nieuwskanaal worden ingezet.

Join Telegram

Telegram wint de laatste tijd terrein, omdat het sneller en veiliger is dan Whatsapp. Dat is Facebook, het moederbedrijf achter Whatsapp, niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben Telegram snel gekocht toen het ging groeien. Mark houdt niet zo van concurrentie! ;)


Waarom raad ik jou Telegram aan als jonge belegger?

Nou, ik heb een chill kanaal ontdekt dat mij elke dag de laatste updates van de beurs stuurt. Het kanaal heet Zuidascourant. Elke dag ontvang ik notificaties van de laatste internationale ontwikkelingen op mijn telefoon. Vaak zie je deze ontwikkelingen direct terug in de koersen van de desbetreffende aandelen. Handig om als een van de eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Extra voordeel; het is gratis! Dan houden we meer geld over om weer te kunnen beleggen.

Dus, wil jij deze updates ook graag ontvangen?

1. Download Telegram op jouw telefoon

2. Klik dan op deze link: t.me/zuidascourant/


Veel leesplezier! 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

428 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png