BNR Beurswatch

PODCAST ALERT

Zijn jullie ook zo’n fan van podcasts? Dan geef ik je graag een podcasttip die jou rijk gaat maken. Iedere vrijdag kun je luisteren naar de BNR Beurswatch, waarin je als luisteraar wordt bijgepraat over de beursontwikkelingen van de afgelopen week. Een soort weeksamenvatting dus, ideaal voor degene die te druk is om elke dag de krant te lezen.

Iedere aflevering eindigt met een aandelentip van de gasten aan tafel

Informatie én inspiratie

Zij geven argumenten waarom zij dit specifieke aandeel op het moment aantrekkelijk vinden. Op deze manier kun je als jonge belegger - met minder kennis van beleggen - op ideeën gebracht worden.


Druk op de vrijdag?

Geen probleem, via de BNR app kun je de podcast ieder moment terugluisteren. Wie weet hoor jij tijdens een aflevering wel jouw million-dollar-deal tip!


Wil jij meer tools ontvangen die je ondersteunen bij het beleggen?

 

 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.


33 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png