Eerste Hulp Bij Cryptocurrencies

Eerste Hulp Bij Crypto! Tja, cryptocurrencies zijn nou eenmaal lastig te volgen. Het begint al bij al die termen: proof-of-stake, proof-of-work, encryptie, smart contracts.. Word je al duizelig? Ik heb inmiddels redelijk wat crypto ervaring, maar alsnog word ik dagelijks uitgedaagd om er meer over te leren.


Bitvavo maakt het makkelijk

Gelukkig heb ik een tool ontdekt die het leren over cryptocurrencies een stuk leuker maakt. Deze tool heet Bitvavo learn en is opgezet door Bitvavo zelf. Bitvavo is een broker die beleggen in cryptocurrencies toegankelijker maakt voor de massa. De app is eenvoudig en net zoals bij Apple kan zelfs je oma het nog volgen, zo gebruiksvriendelijk. En daar worden we blij van!


Wil je graag starten met cryptocurrencies, maar heb je nog geen account? Meld je aan bij Bitvavo via deze link en je hoeft géén transactiekosten te betalen over de eerste € 1000 aan handel.Hoe werkt Bitvavo learn?

Klik hier om naar Bitvavo learn te gaan. Zoals op de homepagina is weergegeven, bestaan er drie 'tracks' waarbij je verschillende lessen in cryptocurrencies ontvangt. Er bestaat een track voor beginners, mensen met enige ervaring (intermediate) en experts. Klik op het niveau dat jou aanspreekt en start met het lezen van de artikelen.


Als je weinig van crypto afweet, raad ik je aan om te starten met het beginners niveau. De eerste les gaat écht terug naar de basis en gaat over ''Wat is de functie van geld?''. Vervolgens leer je meer over de blockchain en wat een cryptocurrency precies is. Deze achtergrond kennis is erg belangrijk om de rest te begrijpen, dus daardoor raad ik je aan om deze goed door te nemen. Let op: het zijn best lange artikelen, dus voorkom dat het saai wordt. Maak bijvoorbeeld een schema voor jezelf, dat je vanaf nu elke avond één artikel doorneemt. In totaal telt ed beginners-track 14 lessen, dus dat betekent dat je over twee weken kunt zeggen dat jij wél veel van crypto afweet ;).Kennis, tips en tricks

Naast kennis over lastige concepten en een uitleg van lastige termen, geeft Bitvavo ook veel tips voor handelen in cryptocurrencies. Zo gaat dit artikel over 'Hoe start ik met handelen in cryptocurrencies?'. Voor beginners is het prettig om op zo'n manier aan de hand mee te worden genomen. In andere artikelen geeft Bitvavo handige tools die je kunnen ondersteunen bij het handelen in cryptocurrencies. De meeste artikelen zijn in het algemeen geschreven, andere artikelen artikelen richten zich op de tools die je ontdekt op het Bitvavo platform.


Lees je liever mijn blogs? Wat leuk om te horen. Inmiddels schrijf ik al een tijd lang over cryptocurrencies, dus kan je ook bij YoungTrader terecht. Klik hier om naar mijn blog over cryptocurrencies te gaan. Veel succes!


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png