Hoe verdien ik extra geld om te beleggen?

Geldboom: a dream!

We zouden het liefst een geldboom in de tuin hebben staan, maar too bad - geld groeit niet aan een boom. Er zijn wel veel andere opties om je vermogen sneller te laten groeien!


Side hustle: reality!

Als je salaris niet toereikend is om te sparen én te beleggen, is het een leuk idee om een Side Hustle te starten: een activiteit naast je vaste baan, waarmee je geld verdient. Er bestaan veel type side hustles: een insta-business, Uber, Airbnb, een e-book schrijven of een youtube kanaal starten.. You name it!


Hustle


YoungTrader was een lange tijd mijn side hustle. Ik vind het super leuk om in mijn vrije tijd meer te leren over beleggen, een instagram business te bouwen, na te denken over een strategie en marketing. Toen het zo goed ging, besloot ik full-time te gaan werken voor YoungTrader. Ik hoop je met dit verhaal te kunnen inspireren om je droom achterna te gaan. Of iniedergeval een eerste stap te zetten. Je kunt vanzelf ontdekken hoe het uitpakt, toch?


Opbrengsten beleggen

Het geld dat je verdient met je side hustle kun je deels beleggen. Op die manier ontvang je straks drie inkomsten: je salaris, de opbrengsten van je side hustle en het rendement van je beleggingen. Financieel onafhankelijk! Staar niet blind op het ‘volgen van je passie’. Begin gewoon iets en kijk hoe het uitpakt! Meer inspiratie voor het beginnen van een side hustle? Neem een kijkje op www.thesidehustle.nl


Indexbeleggen

Een veilige manier voor beginners is indexbeleggen. Met indexbeleggen investeer je je geld in een mandje vol aandelen, waardoor het direct enorm wordt verspreid. Bij Binck Fundcoach kan je een rekening openen waar je automatisch kunt instellen dat je maandelijks een bedrag investeert in een indexfonds. Een kwestie dus van één keer je instellingen in orde maken en de rest gebeurd vanzelf. Meer weten? Klik op de onderstaande banner.


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.161 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png