Financieel Dagblad

Naar mijn mening dé beste Nederlandse verslaggever van financieel-economische ontwikkelingen in de wereld. Elke dag zowel nationaal als internationaal nieuws dat betrekking heeft op economische ontwikkelingen. Tip: zet je notificaties in de app aan om zo als eerste op de hoogte te zijn van het nieuws. Extra handig voor de belegger; FD biedt een speciale beurs categorie aan, dat is opgedeeld in de subcategorie: nationaal, internationaal, analyse, rente en valuta, grondstoffen, derivaten, beleggingsfondsen, indices en obligaties. Dit maakt het mogelijk snel en geordend te lezen.

FD is een soort Netflix onder de kranten; er kunnen namelijk meerdere lezers op één abonnement.

Vraag dus even in je netwerk of iemand met jou een abbo wilt delen of zijn inloggegevens aan je wilt geven om zo goedkoper uit te zijn. 


Lees jij old school liever nog een papieren krant? Geen probleem, word abbonnee en ontvang de krant elke werkdag op je deurmat. De website biedt de meest uitgebreide en interactieve vorm, met real-time koersbewegingen van verschillende beurzen. Voor tablet-liefhebbers is er de e-paper versie. Voor de busy business people onder ons is de FD mobiele app ideaal. De homepage weergeeft een feed waarbij je snel de artikelen door kunt scannen. Zelf scan ik 's ochtends snel de krantenkoppen door, om enkel die artikelen te openen die mij op het eerste oog interesseren. Als laatste is er de FD weekend, een zaterdageditie met een samenvatting van het nieuws. 

 

Dus, wil jij op 'real-time' op de hoogte blijven van het beursnieuws. Download dan snel de FD app, vind iemand in jouw netwerk die zijn inloggegevens met je wilt delen en zet je notificaties aan. Ping! 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek naar producten. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png