FinViz

Screen your stocks!

Als je op de website van FinViz terecht komt, dan word je weggeblazen door cijfers. Maar, laat je er niet door afschrikken, want als je in het keuzemenu naar screener gaat, vind je een tool waar je veel inspiratie kunt opdoen.


De screener is een database vol beleggingsproducten die je kunt filteren op basis van verschillende categorieën, zoals industrie, sector, koersdoel, land, dividendpercentage en meer. Ik vind deze tool erg handig als ik een specifieke sector in gedachte heb, maar niet alle beursgenoteerde bedrijven in de sector ken.


De vetste visuals voor een portfolio!

Extra leuk: FinViz updatet iedere dag de resultaten van het S&P500 portfolio. Ze doen dit op een hele gave visuele manier. Check het plaatje! Deze manier geeft goed weer hoe een index is opgebouwd en hoe zwaar de verschillende bedrijven in de index meewerken. Soms op een slechte beursdag, kleurt het hele plaatje rood. Dat ziet er nogal beangstigend uit, maar ach, koopkansen!

S&P 500 portfolio

Wil jij meer handige tools om inspiratie op te doen voor je portefeuille?

.Check dan de volgende posts:

Nog geen account, maar wil je starten met beleggen?

Maak een gratis account aan bij DEGIRO


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.


190 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png