FuelCell Energy

Brandstof van de toekomst

Waterstof - Categorie renewable energy. Waterstof wordt gezien als de winnaar onder de brandstoffen van de toekomst. Of deze voorspelling uit zal komen moet nog blijken, maar het bedrijf FuelCell Energy plukte alvast wat vruchten van de beleggers mania rondom waterstof. FuelCell Energy is een wereldwijde leider in het leveren van schone, efficiënte en betaalbare brandstof-oplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in de levering, terugwinning en opslag van energie.


Potentie in huis

Het bedrijf is onder andere betrokken bij een joint venture met Toyota voor de ontwikkeling van een faciliteit in Long Beach, Californië. Eerlijk toegegeven, dit is een wat ver-van-mijn-bed-show!

Maar ik heb er wél alle vertrouwen in dat waterstof de toekomst wordt. Beleggers denken daar net zo over, want sinds mid november steeg de koers van FuelCell Energy met 135%, hallelujah.


Andere bedrijven van de toekomst

Meer lezen over aandelen van de toekomst? Dan vind je hieronder een lijstje met interessante bedrijven!


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

235 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png