Guruwatch

Up-to-date blijven met de aandelenmarkt?

Guruwatch helpt je graag verder! Guru’s zijn analisten die de aandelenmarkt voor jou in de gaten houden. De website van Guruwatch deelt koersdoelen, koop- en verkoopadviezen voor specifieke aandelen. Deze adviezen zijn afkomstig van diverse analisten. Handig als je wilt checken of dit het juiste moment is om dat ene aandeel te (ver)kopen.


Meer dan alleen adviezen

Ook heeft Guruwatch een blog, waarin actuele beursontwikkelingen worden toegelicht. Ik heb een MBA diploma, maar alsnog vind ik sommige beursontwikkelingen maar lastig te volgen. Snel de blog van Guruwatch checken en het is me vervolgens een stuk duidelijker. Hoe fijn!


Niet uitgaan van één advies

Ik raad je aan om nooit uit te gaan van slechts één advies, ook guru's kunnen ernaast zitten. Probeer altijd informatie te winnen bij meerdere partijen. Waarom? Guru's hebben tot een zekere hoogte invloed op de koers.Guru Power

Guru's creëren automatisch vraag naar een aandeel door een koopadvies uit te geven. Beleggers vermoeden door een koopadvies dat een aandeel meer waard zal gaan worden in de toekomst. Met deze gedachte kopen ze vervolgens het aandeel. Zie je wat er gebeurt? Er ontstaan zo meer kopers en dus creeërt de belegger hier zelf de voorspelde koersstijging. Analisten zijn zich bewust van dit effect en hopen dit in werking te brengen via een koopadvies. Om deze reden raad ik je aan om je beleggingsbeslissingen te baseren op informatie vernomen via diverse bronnen.


leren beleggen

 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.161 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png