Madelon Vos: Bitcoin Basics!

De opkomst van de digitale munt

Cryptocurrencies, laten we eerlijk zijn. Je kan er tegenwoordig niet meer om heen! Maar, wat is het toch een complexe markt. De koersen gaan als een rollercoaster omhoog en omlaag, dus het voelt eerder als een soort gokken dan investeren.


Madelon Vos

Madelon Vos is een bekende naam in de wereld van crypto. Daar heeft ze dan ook hard voor gewerkt. Ze is een Bitcoin-analist, een technisch analist, trader en columnist. Madelon Vos is actief op YouTube en schrijft columns over cryptocurrencies voor Nederlandse beleggers- en cryptocurrencywebsites, waaronder Investing.com, Business Insider en Bitcoinmagazine.nl.

Op Instagram heeft ze >35k volgers, dus de titel Bitcoin-Influencer mag toegevoegd worden aan het rijtje. Voor beginners in Cryptocurrencies heeft Madelon meerdere cursussen ontwikkeld. Erg fijn, want in de cursussen leer je in Jip en Janneke taal meer over de digitale munten.


Cursus voor beginners (Gratis!)

Allereerst heb je een gratis cursus over de Bitcoin Basics en Technische Analyse. Vooral voor beginners die geïntroduceerd willen worden in deze nieuw markt raad ik aan om te starten met de gratis 'Bitcoin Basics' cursus. In deze cursus leer je over de geschiedenis van Bitcoin, wat de functie is van deze digitale munt en hoe je er een kan kopen. Daarna gaat ze in op cryptocurrencies in het algemeen. Hoe werkt de blockchain technologie? Wat is mining? Hoe koop je überhaupt cryptocurrencies én last but not least: hoe houd je je emoties onder controle met deze volatile digitale munten.Moneytalks community

Madelon biedt haar klanten een MoneyTalks community. Het is een Discord Server (een communicatie-applicatie) waar je gestructureerd kunt praten over onderwerpen, rondom investeren op de beurs of in cryptocurrencies. Het is een handige, laagdrempelige manier om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op de beurs en in de cryptomarkt. Madelon praat zelf ook actief mee in deze community.


Wist je dat YoungTrader ook een community heeft?

Klik hier om deel te nemen aan mijn gratis community.
Conclusie

We mogen blij zijn met het aanbod van Madelon. De markt van cryptocurrencies blijft complex. Het is dus prettig als iemand zijn/haar kennis deelt, om zo anderen te ondersteunen in hun leerproces. En dan biedt Madelon die content ook nog eens gratis aan! Win-win-win. Madelon, bedankt voor het creëren van orde in de chaos.


Geinteresseerd in Cryptocurrencies?

Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrencies, maar heb je nog geen broker? Vind je het lastig te bepalen welke broker geschikt is voor jou op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en kosten? Ik heb reviews geschreven over verschillende cryptocurrency brokers. Lees over de voor- en nadelen van deze brokers en hak de knoop door!216 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png