Kies aandelen via de marktverkenner

Hoe bepaal ik welk aandeel ik koop?

Vind jij het lastig om zelf te bepalen welke aandelen je moet kopen? Dan heeft YoungTrader.nl een handige tip voor jou! De marktverkenner is de perfecte tool die jou kan helpen met het kiezen van een aandeel. Elke online broker biedt een marktverkenner aan op zijn website. Via de marktverkenner kun je per land zien welke aandelen er op de beurs te koop zijn. Achter ieder bedrijf vind je een aantal ratings.

Criteria voor deze ratings zijn groeipotentie, financiële situatie, waardering, rentabiliteit, koers/winstverhouding en nog veel meer!

Eenvoudig en overzichtelijk

Niet iedereen heeft de nodige kennis of studie achtergrond om de financiële check van een bedrijf te kunnen doen. Daarom is het super fijn om te kijken naar hoe een bedrijf is beoordeeld door analisten. In één oogopslag kun je zien of een bedrijf rood, geel of groen kleurt qua financiële situatie, groeipotentieel of dividendrendement. Handig!


Zo ziet de marktverkenner eruit:

marktverkenner

Wil jij ook de tool marktverkenner gebruiken?

De marktverkenner tool die je hierboven ziet wordt aangeboden door Binckbank. Het is niet de enige tools die de broker aanbiedt, zo heb je ook een fondsvergelijker en een portfolio analyse tool. Als ik geen inspiratie heb, maar wel op zoek ben naar een nieuwe aankoop dan gebruik ik deze tools. Binckbank is relatief duurder dan andere brokers in Nederland, maar naar mijn mening krijg je er ook wat voor terug.

Wil jij meer weten over beleggen bij Binckbank?

Klik op de onderstaande banner!


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

149 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png