Pinduoduo

Chinees e-commerce platform

Pinduoduo Inc.is een Chinees e-commerce platform. Naar mijn mening stralen deze drie begrippen op één rij al succes uit. Maar er is meer! Want wat maakt Pinduoduo zo speciaal ten opzichte van andere Chinese e-commerce platformen? Je kunt in de app niet alleen shoppenm, maar ook chatten met je vrienden. Stuur een item dat je in gedachte hebt door en als jouw vriend hetzelfde product wil kopen, ontvang je beiden korting. Hoe meer vrienden aansluiten, hoe groter de groepskorting. Dat werkt lekker bevorderend voor de network effects!


Groeipotentie

Met de opkomst van China, de groein in e-commerce en het business model van Pinduoduo dat zich richt op het creëren van network effects zie ik in Pinduoduo veel groeipotentie. Daar worden we als beleggers blij van!

De nieuwe alibaba

Onder beleggers is het aandeel nog niet zo bekend, alhoewel de koers van de Pinduoduo in oktober een enorme vlucht maakte. Eén ding is zeker - In November, op singles day zit je goed met dit aandeel in je portefeuille! Zien we hier een nieuwe Alibaba opkomen?


Andere bedrijven die zich richten op China

Wekt dit artikel jouw interesse in Chinese bedrijven? Check dan snel de onderstaande producten:


koers pinduoduo

Bron: Pinduoduo.com, Binck.nl (2020) 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

116 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png