RTL Z Beursspel

Wil jij leren beleggen, zonder dat het je geld kost?

Check dan het RTL Z Beursspel. Als speler van dit spel krijg je €100.000 aan nepgeld, dat je mag beleggen naar eigen keuze. Je kan alle producten ‘kopen’ die op de echte beurs te koop zijn. Aandelenkoersen zijn real-time; precies hetzelfde als in real-life dus!


Als jij aan het eind van het klassement het meeste rendement hebt, win je een prijs. Hoe leuk!


Turbo’s

Gezien ik het super spannend vond om deze echt te kopen, ben ik ze eerst gaan uitproberen via het Beursspel. Ik maakte enorme beginnersfouten! Maar door deze ‘learning-by-doing’ ervaring weet ik nu hoe het product werkt en heb ik er zelfs al één gekocht en verkocht op de echte beurs - cool!


Oefenen

De perfecte tool dus om te oefenen met beleggen - voor ervaren en onervaren belegger - zonder dat een beginnersfout je duur komt te staan ;) 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png