The power of webinars

Meld je nu aan voor het online webinar!

Zo’n e-mail ontvang ik maandelijks in mijn inbox van mijn broker. Ik meld me áltijd aan voor het webinar, want er worden vaak lastige, interessante onderwerpen getackeld. Zo heb ik een keer een webinar gevolgd over Beleggen tijdens de corona crisis, Welke industrieën gaan er de komende tien jaar groeien en Hoe spot je kansen op de beurs.

Webinar

Twee vliegen in één klap

Ik begon altijd braaf met een notitieboekje om bij te houden wat er werd gezegd. In de praktijk bekijk ik die notities vaak niet meer terug, maar toch heb ik geen spijt van het bijwonen van de webinars. Waarom? Het houdt je scherp en up-to-date. Actualiteiten op de beurs worden besproken en jaarcijfers of andere financiële statistieken van bedrijven worden besproken. Op deze manier leer je hoe jij naar die bedrijfscijfers moet kijken én doe je inspiratie op voor potentiele belegging. Twee vliegen in één klap.

Twee vliegen in één klap, worth it!

Biedt jouw broker geen Online Academy waar je webinars in kunt kijken? No worries, ik ben voor je op onderzoek uitgegaan en ik heb een paar websites gevonden waar je gratis nuttige webinars over beleggen kunt kijken.


Check de volgende linkjes voor gratis webinars!


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

262 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png