Beursbuddies Whatsapp groep

Kleine moeite, groot plezier!

Start een whatsapp groep met vrienden, familie, collega’s of kennissen. eentje waar alleen maar gepraat mag worden over de beurs. Op deze manier bundel je krachten en blijf je meer up-to-date met de beurs. Zelf zit ik ook in zo'n Whatsappgroep en vaak is een beursontwikkeling al uitvoerig besproken zonder dat ik daar zelf van op de hoogte was. Handig!


Start een whatsapp groep op je telefoon

Alleen maar voordelen

Daarnaast heeft het nog veel meer voordelen: Vrienden kunnen aandelen als suggestie voorleggen, om je op ideeën te brengen. Als je twijfels hebt over een aandeel. gooi hem in de chat en vraag na wat anderen er van vinden. Een soort analisten advies, maar dan van bekenden. Vrienden of familie kennen jou ook beter als persoon. Ze weten of je wel van een risico houdt of liever op save speelt. Het is daarom fijn om met elkaar te sparren over een aandeel.


Informatie is key

Het draait op de aandelenmarkt om informatie. Je moet heel veel lezen om potentiele beleggingen te kunnen spotten. Een beursbuddies whatsapp groep kan je hierbij helpen, omdat anderen je bewust maken van beursontwikkelingen. Het is dus net een een gratis abonnement op beursnieuws.


Inspiratie nodig voor een naam voor de groep? Wat dacht je van:

- Beursbuddies

- Wall Street club

- Young Traders

- Stock Talk

- Money masters


Nog niet actief op de beurs?

Ben jij geïnteresseerd in beleggen, maar heb je de stap nog niet durven zetten? Dan wil ik je aanraden om een gratis account te openen bij DEGIRO. Op deze manier kan je rustig de beurs op je eigen tempo ontdekken via een brokersapp, voordat je direct geld hoeft te investeren in producten. Start met uitvogelen hoe het allemaal werkt. Op den duur zal je begrijpen hoe het werkt en zelfvertrouwen genoeg hebben om de eerste aankoop te doen.


Klik op de banner voor meer informatie over Beleggen bij DEGIRO


 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.

244 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png