Welkom bij YoungTrader!

Welkom bij YoungTrader. Een platform vól informatie en inspiratie om jouw kennis van beleggen te vergroten. Waarom? Omdat beleggen veel kansen biedt om naast je salaris een extra inkomen te realiseren. Wat je hiervoor moet doen? Vrij weinig, want we gaan jouw geld voor je laten werken. Jij hoeft alleen te weten where to start en welke manier van beleggen het beste bij jou past. Door meer te lezen over beleggen leer je kansen te zien en valkuilen te herkennen, waardoor jij het risico om je inleg te verliezen minimaliseert. Want ik beloof je, beleggen is makkelijker dan velen denken.

Mijn missie? Mensen op jongere leeftijd het vertrouwen geven om te starten met beleggen. Want, you don’t have to be old and rich.

Ik ben zelf begonnen op mijn 23ste met €200 en tot op de dag van vandaag is dat een groot succes; er ging een wereld voor me open. Wil jij ook graag meer verdienen, maar draagt jouw werkgever of de rente over jouw spaarrekening daar weinig aan bij? Ben jij aan het overwegen te gaan beleggen, maar vind je het erg spannend? Of ben je al begonnen met beleggen, maar heb je het gewenste rendement nog niet behaald? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Volg @youngtrader.nl op instagram en check regelmatig deze website om geregeld informatie en inspiratie rondom beleggen te ontvangen. We gaan jouw kennis van beleggen vergroten op een leuke manier. Géén dikke studieboeken, géén urenlange webinars, wél leerzame insta- en blogposts. Uitleg van de basis, suggesties voor beleggingen, tips voor must-reads als belegger én wijsheden van succesvolle beleggers. You'll thank me later ;) 

Disclaimer: Beleggen kent risico's. Wees je hiervan bewust en doe altijd zelf onderzoek. YoungTrader bestaat uit een informatieve website en instagrampage. Er worden blogs geschreven om lezers zo meer informatie te verschaffen omtrent beleggen. YoungTrader is géén officiële financiële dienstverlener. De content zoals gedeeld op de website en Instagram page bevatten in geen enkel geval financieel bindende adviezen. Meer informatie? Lees de algemene voorwaarden.


61 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
DEGIRO.png
banner.png
Bitvavo-banner
bux zero gaming aandelen.png