binance.png

Binance staat bekend om...

is een broker die ik, naast mijn account bij Coinmerce, gebruik. Binance is een bekende broker, die door veel crypto investeerders wordt gebruikt. Het is een veilig broker en de transactiekosten zijn laag. Er is veel mogelijk, zo kan je handelen via Binance en je crypto-vermogen bewaren op een aparte wallet. 

Pro en Lite versie

Binance begrijpt dat investeren in cryptocurrencies complex kan zijn, daarom heeft het zowel een Pro als een Lite versie van de app aan. Je schakelt gemakkelijk tussen deze twee, via de instellingen van je account. In de Lite versie kan je jouw wallet bekijken, je transacties en de beschikbare coins op de markt. In de Pro versie is meer mogelijk: je kunt hier geld storten, sparen, converteren, liquiditeit swappen en nog veel meer. Aankopen kunnen gedaan worden door het bedrag in te voeren dat je wilt spenderen, maar je kan er ook voor kiezen om in percentages aan te geve hoeveel van je vermogen je wilt investeren in een bepaald coin. Waarom is dit een voordeel? Bekende crypto influencers delen hun strategieën in de vorm van het volgende voorbeeld: 'ik investeer nu 10% van mn Bitcoin in Ethereum'. Via Binance kan jij dit soort strategieën dan eenvoudig volgen.

 

Referral programma

De broker kent een referral programma, dus je kunt vrienden uitnodigen. Je krijgt dan 20% aan commissie over hun transacties. Je verdiende commissies vind je terug in het 'reward' centrum. Een minpunt is dat het lastig is om te zien hoeveel je vermogen in euro's is gegroeid. Het is daarom handig om ook de app Blockfolio te downloaden als je investeert via Binance. In de app van Blockfolio kan je je Binance account koppelen om eenvoudig te visualiseren hoe jouw portfolio presteert.

Pluspunten

  • Pro en Lite versie

  • Veilig

  • Veel mogelijkheden

  • Groot aanbod coins

Minpunten

  • Lastig te zien hoe jouw portfolio presteert