Brand New Day staat bekend om..
haar lage kosten en haar geweldige branding. Brand New Day is een broker die gespecialiseerd is in indexbeleggen en pensioenbeleggen. Indexbeleggen betekent dat je investeert in indexfondsen. Dit is veilige manier van beleggen als je er niet veel van begrijpt, maar wel de eerste stappen op de beurs wilt maken. De oprichters zijn Brand New Day gestart omdat zij vonden dat de kosten van beleggingspartijen transparanter moest.
 
De keuze is reuze
Brand New Day biedt veel keuze aan wat betreft beleggersrekeningen. Ze begrijpen dat iedere belegger met een andere doelstelling belegt, dus daar hebben ze hun typen rekeningen op ingericht. Je kunt kiezen voor een pensioenrekening, een beleggersrekening, een pensioenrekening-sparen, een lijfrente uitkering, een ZZP-pensioen rekening of een pensioen rekening via een werkgever. Last but not least, je kunt ook een spaarrekening aanhouden. Maar hee, dat ga ik je niet aanraden hè. Beleggen is verstandiger haha. Wil jij weten wat de kosten zijn voor het beleggen bij Brand New Day. Bekijk dan dit overzicht met de kosten van beleggen bij Brand New Day. 

Rendement-rekentool
Een tip van mij is om eens te kijken naar de rendement-rekentool. In deze tool vul je in hoelang jouw beleggingshorizon is (het aantal jaar dat je het geld nog niet nodig hebt), hoeveel je per maand verwacht in te leggen en met wel bedrag je van start gaat. Brand New Day rekent vervolgens voor jou uit wat het verwachte resultaat is, als je in hun indexfondsen belegt. Handy! Probeer de rendement-rekentool zelf eens uit!

Behulpzaam
Een groot voordeel van Brand New Day is dat er al voor onderzoek voor jou is gedaan. Als je het nog lastig vindt om te bepalen waar je in investeert, dan vormt beleggen bij Brand New Day een goede optie. Je kunt kiezen uit een aantal indexfondsen, die financiële experts Brand New Day heeft geselecteerd op basis van het verwachte rendement. Je krijgt dus een soort keuzemenu van fondsen, waar jij uit kunt kiezen waar je je geld periodiek in wilt investeren. Benieuwd welke fondsen Brand New Day heeft uitgekozen? Bekijk hier het overzicht