maxresdefault_edited_edited.png

Coinmerce staat bekend om...
het eenvoudig maken van handelen in cryptocurrencies. Coinmerce is de broker waar ik cryptocurrencies koop. Het is een broker die ik zou aanbevelen voor beginners. De wereld van cryptocurrencies kan in het begin namelijk overweldigend zijn. De oprichters van Coinmerce hebben dat ook zo ervaren, waardoor ze een eigen traderplatform oprichtte die eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.

Kosten
Je kunt betalen met iDeal om cryptocurrencies te kopen en je return on investment wordt overzichtelijk bijgehouden in je homepagina. Een voordeel is dat je geen aparte wallet hoeft aan te maken, waardoor je in een paar minuten al start met investeren in cryptocurrency. Een nadeel hiervan is dat het gevoeliger is voor hackers. Het is dus aan te raden om 2 Factor Authentifcation aan te zetten als je belegt in crypotcurrencies via Coinmerce. Wil je echt met veel vermogen investeren (> €2500)? Dan zou ik een aparte wallet aanmaken en jouw vermogen bewaren op een ledger, óf een account aanmaken bij Binance of Kraken. 

Aanbod
Coinmerce biedt meer dan 140+ munten aan en ze vullen het aanbod nog altijd aan. Eens in de zoveel tijd laten ze klanten stemmen welke munten er toegevoegd moeten worden. Als dat geen klantenservice is. Je kunt er op rekenen dat de top 10 aan coins sowieso beschikbaar zijn. Daarnaast is het aanbod van altcoins ook ruim.

Veiligheid
Een voordeel is dat je geen aparte wallet hoeft aan te maken, waardoor je in een paar minuten al start met investeren in cryptocurrencies. Een nadeel hiervan is dat de app gevoeliger is voor hackers. Het is dus aan te raden om 2 Factor Authentifcation aan te zetten als je belegt in cryptocurrencies via Coinmerce. (Wil je met meer dan €2500 investeren? Maak dan een aparte wallet aan en zet jouw vermogen op een ledger, óf maak een account aan bij Binance of Kraken). 

Referrals
Net als veel andere brokers biedt Coinmerce earning awards. Als bekenden via jouw referral code een account bij Coinmerce aanmaken, dan ontvang jij over iedere transactie die zij maken 0,30% commissie. Op het eerste oog lijkt dat niet zoveel, maar met cryptocurrencies wordt over het algemeen meer gehandeld dan bij aandelen. Als je een aantal referrals hebt verzameld en over ál hun transacties 0,30% krijgt kan het bedrag al gauw oplopen. De commissie ontvang je in jouw wallet in de vorm van coinmerce coins. Deze munt staat gelijk aan de euro. Je kunt hiermee andere cryptocurrencies kopen of de coinmerce coins verkopen tegen euro's.

Blog
Coinmerce stuurt iedere week een nieuwsbrief per mail naar al haar klanten. In deze mail staat een overizcht van de laatste updates binnen de cryptomarkt. Een handige manier om meer te leren over cryptocurrencies en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Aanrader om je daar voor aan te melden.