Binck Fundcoach staat bekend om...

Binck Fundcoach is perfect voor degenen die zonder al te veel omkijken hun vermogen willen laten groeien. Het is een apart product van de broker Binckbank, speciaal ontwikkeld voor beleggers die (periodiek) willen investeren in beleggingsfondsen en ETF’s. Het systematisch investeren in gespreide producten wordt steeds populairder. Het maakt het mogelijk om stabiel een spaarpotje te laten groeien. Binck Fundcoach vergemakkelijkt dit proces. De app is eenvoudig te gebruiken je betaalt geen transactiekosten over de periodieke transacties.

Periodiek beleggen

Als je een account hebt geopend selecteer je een beleggingsfonds en een ETF. Vervolgens geef je aan hoeveel je maandelijks in dit product wilt investeren. Je moet eenmalig de opdracht geven en daarna wordt er maandelijks bijgekocht, waarbij jij kiest of dit op de 4e of 28ste van de maand gebeurt. Voor de rest heb je er dus weinig omkijken naar.

 

Website en app

Fundcoach is zowel via de website als via de app te gebruiken. De website is daarentegen wel uitgebreider dan de app. De website geeft bijvoorbeeld ook nog aan hoe je vermogen verdeeld is en je kunt er achtergrondinformatie vinden over de fondsen en ETF's. De app geeft in principe alleen je portefeuille weer met de actuele rendementen.

Pluspunten

  • Gemak: weinig omkijken naar

  • Gebruiksvriendelijke app en website

  • Geen transactiekosten

  • Breed aanbod aan fondsen en ETF's

Minpunten

  • Flexibiliteit: Binck Fundcoach is gericht op perodiek investeren