LYNX staat bekend om..
haar masterclasses! LYNX is een goede broker voor de serieuzere belegger. De broker is betrouwbaar, biedt veel ondersteunen en heeft biedt een software met veel mogelijkheden. De broker biedt masterclasses aan voor haar klanten, om beginnende beleggers wegwijs te maken op de beurs en hen te leren omgaan met de software van LYNX

Kosten
Op het aspect van kosten scoort LYNX gemiddeld, het ligt qua kostenplaatje tussen Binckbank en DEGIRO in. LYNX is vooral een voordelige broker als je met grote orderbedragen gaat werken: de broker heeft namelijk een maximum op de transactiekosten die je moet betalen. Bij andere brokers is er vaak sprake van een minimumbedrag, plus een percentage over het orderbedrag. 

Aanbod
Het aanbod van LYNX is groot: je kunt handelen op 100 verschillende beurzen gelegen in 30 verschillende landen (ook de Aziatische beurzen). Als je een bedrijf in gedachte hebt, zijn er bijna altijd wel verschillende type beleggingsproducten in te vinden. Op dit gebied scoort LYNX erg goed! 

Software
De software van Lynx is erg uitgebreid, maar daardoor ook lastig te volgen. Zo biedt Lynx ruim 100 belangrijke technische indicatoren waarmee je als belegger het toekomstige koersverloop kunt inschatten (vooral geliefd bij beleggers die gebruik maken van de technische analyse). Het is mogelijk om op professionele wijze op meerde markten te handelen, omdat de software het mogelijk maakt om grafieken op meerdere schermen te weergeven. Nogmaals, dit is dus echt een broker voor de professionele belegger. Voor de beginnende beleggers is de software lastig te volgen, vandaar dat zij eerst de masterclasses dienen te volgen om te begrijpen hoe het werkt.

Conclusie
Ik raad beginnende beleggers af om bij LYNX te beleggen, omdat het vervelend is dat je eerst de masterclasses moet volgen om de software te begrijpen. Voor gevorderden beleggers, die graag uitgebreide marktanalyses uitvoeren is LYNX een goede broker. Het aanbod is groot, markten zijn professioneel op meerdere schermen tegelijk te analyseren. Goed om te weten: op de website kan je een gratis informatiepakket aanvragen. Als je benieuwd bent hoe de software werkt, dan kan dit informatiepakket jou meer vertellen.