0x0.png

Trade Republic staat bekend om…
haar lage kosten en het spaarplan! Trade Republic is een online broker met als missie: het bouwen van een wereld waarin iedereen zijn rijkdom kan laten groeien via de beurs. Trade Republic komt uit Duitsland en heeft dus een Duitse banklicentie. In Nederland is het volgens de wet een beleggingsonderneming. Voordelig voor beleggers, want daardoor valt Trade Republic onder het garantiestelsel: bij failliesement van deze partij is jouw vermogen tot een bedrag van € 100.000 verzekerd.
 

ONTVANG EEN GRATIS AANDEEL!
Trade Republic heeft een welkomstactie! Maak een account aan en ontvang een gratis aandeel tot en met een waarde van € 200! Hoe doe je mee? Download hier de Trade Republic-app. Stort een minimumbedrag van € 50 en je ontvangt de volgende dag een willekeurige aandeel tot en met € 200 aan waarde. VIA MIJN LINK DUBBEL ZOVEEL KANS op een aandeel met een waarde van € 200.

Aanbod & Spaarplan
Trade Republic wordt ook wel een spaarplatform genoemd. Je kunt namelijk investeren volgens een spaarplan dat je zelf instelt. Van te voren selecteer je een aantal ETF's en vervolgens geef je aan hoe vaak je hierin wil investeren. Je zorgt dat de instellingen goed staan en Trade Republic voert vervolgens jouw plan op de achtergrond uit. Op deze manier kun je écht achterover leunen.

Een ander voordeel: over de transacties die je uitvoert voor jouw spaarplan, hoef je geen transactiekosten te betalen. Lekker voordelig! Naast ETF's kun je via Trade Republic ook handelen in aandelen en obligaties. In totaal heb je keuze uit zo'n 9000 verschillende beleggingsproducten. 

Trade republic.png

Kosten
Trade Republic is een mega goedkope broker. Het rekent €1 aan transactiekosten per order, ongeacht hoe groot het orderbedrag is. Bestaan er dan andere kosten? Nee, er zijn geen overige kosten voor beleggers. Vergeleken met andere brokers is dit enorm voordelig, aangezien het gebruikelijk is om een vast en variabel bedrag aan transactiekosten te rekenen en/of een service-fee voor het aanhouden van je rekening. 

Ik hoor je denken: waar zit het addertje onder het gras? Het geheim zit hem in het verdienmodel van Trade Republic. Ze verdienen niet alleen aan beleggers, maar ook aan marketmakers. Zo'n constructie staat bekend als een  ‘payment order flow system’. Trade Republic verkoopt de orders van beleggers door aan de marketmaker LS Exchange. Deze partij voert de orders uiteindelijk uit. Het doorverkopen van orders wordt ook gedaan door partijen zoals BUX Zero en DEGIRO. Is zo'n constructie nadelig voor beleggers? Nee, want dankzij dit verdienmodel blijven de kosten voor beleggers laag. Het is wel goed om je ervan bewust te zijn. 

Gebruiksvriendelijkheid
Trade Republic heeft een gebruiksvriendelijk platform, die goed te volgen is voor beginners. Je kunt investeren via de app en desktopversie. Als je in de app een beleggingsproduct selecteert, zie je naast de koers ook verschillende meetinstrumenten, aandelen adviezen en opkomende events. Zo wordt het investeren je een stuk makkelijker gemaakt.
 

Download nu de app en ontvang een gratis AANDEEL cadeau

Disclaimer: beleggen kent risico's.