Leer beleggen in

acht simpele stappen

Als beginnende belegger komen er veel vragen op je af. Hoe verdien je geld met beleggen? Bij welke broker ga je beleggen? Hoe weet je waar je in moet beleggen? En waar verzamel je informatie?
 
Een aantal jaren geleden stond ik ook in jouw schoenen, maar inmiddels ben ik heel wat ervaringen rijker. De kennis die ik heb opgedaan tijdens de vele uren beleggen, het nodige beursonderzoek en mijn economische studies heb ik gebundeld in dit boek, zodat jij direct met een goed gevulde rugzak aan de slag kunt met beleggen!
 
In Van Spaarvarken naar Beurswolf doorloop je acht simpele stappen die jou leren om zelfstandig en strategisch te beleggen op de beurs. Een boek vol praktische informatie voor zowel de onervaren als de ervaren belegger.

IMG_3019_Facetune_23-04-2021-14-42-00.HE
IMG_1918.jpg

Pas kennis toe in de praktijk

​Van Spaarvarken naar Beurwolf bevat theorie én praktijk. Je leert over de essentiële onderwerpen die de basis vormen van beleggen. Na elke stap word je gevraagd om een opdracht te vervullen om zo jouw kennis direct toe te passen in de praktijk. Verder bevat het boek QR-codes die leiden naar instructievideo's, applicaties en websites, die jou ondersteunen bij het beleggen.
 
Van Spaarvarken naar Beurswolf is een no-nonsense boek van 115 pagina's met waardevolle kennis, bruikbare tips en opdrachten die je aanzetten tot kritisch nadenken over jouw eigen beleggersprofiel. Een complete, praktische én persoonlijke beursgids voor iedereen die wil starten met beleggen.

  • je weet waarom bedrijven én beleggers naar de beurs gaan

  • je kent de verschillende beleggingsproducten

  • je hebt een heldere beleggingsstrategie opgesteld

  • je hebt een account geopend bij een broker (als je die al niet had)

  • je weet hoe je bedrijven analyseert en zo interessante investeringen spot

  • je hebt jouw eerste aandelen gekocht

  • je hebt een beurs-toolkit samengesteld 

  • je bent veranderd van spaarvarken naar beurswolf!

Wat heb je geleerd na het doorlopen van de stappen?

Schermafbeelding 2021-04-23 om 15.39.33.
IMG_3021_Facetune_23-04-2021-14-41-37.HE

Over de auteur..

​Veronique (26) is een econoom en jonge belegger. Een aantal jaren geleden startte ze vol enthousiasme op de beurs, maar ervaarde al gauw het doolhof aan informatie waar je als beginnende belegger in vast kunt raken.

Om te zorgen dat dit jongeren niet ontmoedigd om te beleggen, startte ze YoungTrader: een platform voor de jonge belegger. Het doel van YoungTrader is het delen van waardevolle informatie over de beurs, op praktische, no-nonsense manier.
 
Want wist je dat beleggen juist voor jongeren het aantrekkelijkst is? Hoe eerder je begint met beleggen, hoe langer jouw vermogen de tijd geeft om te groeien!

Investering €22,99
Schermafbeelding%202021-04-23%20om%2014.
Van Spaarvarken
 naar Beurswolf 
Anderen waren je voor:
Schermafbeelding 2021-04-29 om 16.23.40.
Simone (32)
Beleggen, dat is niks voor mij, dacht ik lange tijd. Veronique is ervan overtuigd dat iedereen kan beleggen, met de juiste kennis. In Van Spaarvarken tot Beurswolf houdt ze een warm pleidooi voor beleggen, bovenal is het boek een praktische en inspirerende gids vol waardevolle kennis en direct toepasbare tips. Bang voor de beurs hoef ik niet meer te zijn