IMG_9014_edited.jpg

YoungTrader
Coachingstraject

Wil jij graag beleggen, maar heb je het gevoel dat..

  • je veel geld zal verliezen op de beurs, omdat je geen idee hebt hoe je moet beleggen? 

  • je wordt weggeblazen door het aanbod van cursussen, boeken en video's op het internet? 

  • je met veel vragen zit, maar niemand je een concreet antwoord kan geven?

  • je niet weet hoe je een heldere beleggingsstrategie opstelt? 

Wil jij graag..

  • voorgelicht worden over de basis van beleggen?

  • leren hoe je een heldere beleggingsstrategie opstelt?

  • leren hoe je zelf kunt beoordelen in welke effecten je belegt?

  • weten voor welke valkuilen jij je moet behoeden?

  • op de hoogte zijn van alle tools die je kunt inzetten om beter te beleggen?

  • leren hoe je risico's spreid en zo de kans op verlies minimaliseert?

IMG_2453_Facetune_06-04-2021-11-09-24%20
growth.jpg

Knowledge is power!

Er bestaan talloze cursussen die je leren hoe je succesvol belegt. Maar, alsnog is het soms lastig om deze theorie om te zetten in praktijk. Je mist handvatten hoe je vervolgens zelfstandig aan de slag kunt gaan. 

In het YoungTrader coachingstraject begeleid ik je naar de beurs. Als gediplomeerd econoom en ervaren belegger leer ik je over de basis van beleggen en hoe je jezelf kunt behoeden voor veelgemaakte beginnersfouten. Verder krijg je de ruimte om al je vragen te stellen en focussen we ons op het praktische gedeelte van de beurs. Geen complexe theorieën, maar bruikbare tips en tools zodat je leert hoe je zelfstandig en verstandig aan de slag gaat. 

Verloop van het traject

In het YoungTrader coachingstraject doorloop je onder mijn begeleiding vijf fases, waarin we jouw skill set als belegger naar een hoger niveau tillen.
 
Fase 1: We maken kennis en bespreken met welke vragen jij zit.

Fase 2: In een coachsessie leer je de beginselen van beleggen. Gedurende de sessie worden er tools gedeeld die je later kunt inzetten voor een beter resultaat op de beurs.

Fase 3: Je ontvangt een uittreksel, dat dient als een werkboek. 

Fase 4: Een maand lang ga je zelfstandig aan de slag. Je ontdekt hoe het beleggen je afgaat, met de nieuwe inzichten die je hebt opgedaan en de tools die je hebt ontvangen. 

Fase 5: Per telefoon bespreken we hoe het je afgaat. Indien je tegen knelpunten aan bent gelopen, help ik je met mijn kennis en ervaring.

FROM-2.png
Lees hier de algemene voorwaarden
18168746962065982_edited_edited_edited.j
Investeer in een beter resultaat 

Beleggen biedt de kans om je vermogen te laten groeien, maar het is helaas niet zonder risico's. Als je geen idee hebt wat je aan het doen bent, ligt vermogensverlies op de loer. 

Om die reden raad ik aan om jezelf goed voor te bereiden. Lees je in en begrijp hoe de beurs werkt, voordat je van start gaat met beleggen. Helaas is veel content over beleggen erg theoretisch geschreven. Het mist een praktische uitleg: welke stappen moet je volgen om verstandig te investeren? 
 
Ik vond dat dit beter kon. Om die reden heb ik het coachingstraject ontwikkeld, zodat mijn klanten de aandacht krijgen die zij nodig hebben en de ruimte om vragen te stellen. Na het coachingstraject heb je helder voor ogen hoe jij van start zal gaan op de beurs.

 

Investering: €229,00
Anderen waren je voor:
Willemijn.jpg
Willemijn (26)
Het beleggen en kopen van aandelen spookte al enige tijd door mijn hoofd, maar door een gebrek aan kennis durfde ik de stap telkens niet te nemen. Dankzij YoungTrader heb ik die kennis nu wel en direct na mijn gesprek met Veronique heb ik een beleggingsrekening geopend! Wacht dus niet langer, neem contact op met Veronique en bouw een potje op voor later!
FAQ YoungTrader coachingstraject
Hoeveel kost het traject? 
Deze lange termijn investering kost €229,99.

Hoe vindt de sessie van 60 minuten plaats?
Via een call met GoogleHangouts.

Wat behandelen we tijdens de 1:1 coachingsessie?
Onder mijn begeleiding ga je jouw beleggersprofiel in kaart brengen, sparren we over een bijpassende beleggingsstrategie en bespreken we welke tools er beschikbaar zijn die je kunnen ondersteunen. Alvorens de sessie heb je vragen aangeleverd, die we tijdens de sessie behandelen.

Ga jij mij vertellen waar ik in moet investeren?
Nee, dit is niet toegestaan volgens de Wet van Financieel toezicht. Daarnaast, moet je dat ook helemaal niet willen.. Ik ga je juist leren hoe je zelf beslissingen maakt op de beurs.

Wanneer vindt de coaching sessie plaats?
Na het bestellen van het coachingstraject neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Ik heb hele specifieke vragen, is dat een probleem?
Nee, dat is de kracht van persoonlijke aandacht. We kunnen de sessie inrichten naar jouw wensen.

Wat maakt het YoungTrader coachingstraject zo speciaal? 
De persoonlijke aandacht. Ik ga je vertellen welke mogelijkheden (vormen van beleggen, brokers, tools, regels) er allemaal zijn, zodat je zelf kunt beslissen hoe jij voortaan te werk wilt gaan. In tegenstelling tot andere producten die geschreven zijn voor de massa, ontdek je bij het coachingstraject welke vorm van beleggen bij jou past.